HONVÉDELMI SZÖVETSÉG

"Adriai emlékek és magyarok" túra: Trieszt-Pola-Fiume; 2018. szeptember 23-28. hamarosan beszámoló és galéria - 2018 december 13-án 18 órakor Hadtudományi előadás a Stefánián: Óváry Gyula: Űrrepülőgépek és űrállomások katonai és polgári alkalmazása


Egyesületünk sporttevékenységeiAsztalitenisz szakosztály

Székhelyünkön asztalitenisz szakosztály működik. A játékterem két asztallal hétfőről vasárnapig 14-21 óra között van nyitva, adogató gép is van. Nemre, korra, gyakorlottságra való tekintet nélkül bárki csatlakozhat. A tagsági díj felnőtteknek 1.200,- forint, diákoknak, nyugdíjasoknak 900,- forint havonta.


Kézi tusa

Nemzetközi és hazai, elméleti és gyakorlati tapasztalatok alapján kidolgozott képzési rendszer és tematika szerint, rendszeres edzések során az érdeklődő fiúk és lányok elsajátíthatják - elsődlegesen a katonai jellegű küzdősportok és harcművészetek leghatékonyabb elemeit.

Begyakorlásra kerülnek - mindennapi életben is alkalmazható - önvédelmi fogások, közelharc-megoldások (kés, bot, pisztoly) eszközös támadások kivédését szolgáló technikák, utcai harc, túlélési praktikák, harci pszichológia.

A hetente egyszeri (szerdán), vagy kétszeri (kedden és csütörtökön) edzésekbe bármikor be lehet kapcsolódni, így a jelentkezés folyamatos. A foglalkozások helyéről, idejéről, és a részvétel egyéb feltételeiről tájékoztatást ad az egyesület elnöke, dr. Tóth Zoltán (tel.: 33-77-683).Elérhetőség:
Elektronikusan: president@tkoe.hu
Telefonon: (1)33-77-683 vagy +36-309-60-40-10
Levélben: 1364 Budapest, Postafiók 181